Loading...

Theo Louwes Motors | Uw specialist in 2-takt race motoren en klassiekers

Theo Louwes, met 55 jaar ervaring in de motor branche, zijn we blij om onze klanten te bedienen met goede kennis en ondersteuning, met name op het gebied van Japanse modellen motorfietsen.

Wij werken iedere dag vol passie en energie om u te ondersteunen met uw rijplezier.
Voor ons voelt het nooit als hard werken, passie drijft ons door de jaren heen en houd ons op de been.
Wat in de persoon zit, het karakter en de geest, zal het lichaam nooit verlaten tot de laatste dag.

Meer dan 5000 verschillende onderdelen voor tweetakt racers, MX motorcross, bromfiets onderdelen en klassieke racers 1968 tot 2000. Wij kunnen u voorzien van de meeste Yamaha twee takt race onderdelen welke worden aangeboden in zowel nieuwe originele onderdelen als kopie onderdelen. Luchtgekoelde racers in de categorie Yamaha TD2 onderdelenTR2 onderdelenTR3 onderdelen en Yamaha TD3 onderdelen. Onze voorraad met de watergekoelde race fietsen van 1973 tot 1980 model A tot G biedt u de meest hoge kans op het vinden van onderdelen. Daarnaast hebben wij op grote schaal voorraad voor de Suzuki RG500, modellen 1 tot 6 zijn erg schaars wereldwijd. De Suzuki RGB500 onderdelen hebben wij ook ruim beschikbaar en te zien in diagram schema.en daarnaast een schaars aanbod Suzuki XR45 onderdelen. Door het vele racen in de jaren '60 - '70 en via de herstart in de racewereld vanaf 1983 hebben wij het magazijn op peil gehouden en heeft geresulteerd in een huidige voorziening van delen. In de jaren daarna hebben wij ons toegelegd op re-productie onderdelen en vervangende modellen voor de Yamaha 2-takt race & Suzuki 2-takt race. Ook wanneer wij geen voorraad hebben van een bepaald onderdeel, kunt u ons contacteren voor een specifieke zoektocht. Door ons internationaal klantenbestand in de race-industrie kunnen wij voor u zoekgericht onderdelen opsporen.

Daarnaast bieden wij een hoge service aan voor motoren van Honda, Kawasaki, Suzuki klassiekers in de categorie van 1965 tot 1990. Wij kunnen voorzien in een groot scala aan onderdelen van koppeling, cilinder, stuurdelen en electronica voor modellen van 50cc tot 1500cc. Moeilijk te vinden en destijds gewilde Franco Morini onderdelen zoals de Franco Morini T4 blokken, S5 motorblokken, Franco Morini K5 crossers en Franco Morini 4V schakelblokken. We hebben tevens een grote voorraad Motori Minarelli onderdelen voor de 80cc, 125cc, maar veelal Minarelli P3 50cc, Minarelli P4 50cc, Minarelli P6 50cc en de variant P6 Corsa Corta Minarelli race onderdelen. Oude klassieke bromfietsen reden veelal met de G1 automaat blokken of V1 automaat.

Onderdelen in onze webshop staat vermeld als nieuw, als nieuw, gebruikt of kopie als origineel. Als u vragen heeft over een specifiek deel van onze diensten, producten of het verkrijgen van meer informatie, gebruikt u ons contactformulier via contact Theo Louwes.

 
 

 

History